Udlandsdansker Hertz billeje

Udlandsdansker

 

Er du udlandsdansker, og skal du hjem til Danmark på besøg hos familie og venner? Lej en bil nemt og billigt via Hertz ClubDK. Med ClubDK kan du let medbringe al din bagage og komme hurtigt fra A til B.

Når du er bosiddende uden for Danmark, kan du leje afgiftsfrie biler. Det vil sige, at du får en markant billigere billeje og et langt større udvalg af lejebiler. Det er naturligvis gratis at være medlem af Hertz ClubDK.

Som medlem af Hertz ClubDK har du fri kilometer, da vi ved, at du har behov for at køre meget. Derudover har vi streget selvrisikoen på skade- og tyveriforsikringen, og skulle du være uheldig at få en glasskade, er det ligeledes inkluderet i forsikringen.

Billeje med mange fordele

Lejer du en bil i minimum syv dage, kan du gratis tilføje en ekstrafører og låne en autostol uden ekstra bekostning. Det eneste, du skal tænke på, er at hygge dig og få det bedste ud af dit ferieophold i Danmark.

Som udenlandsdansker har du mulighed for at leje fra alle Collections og alle biltyper. Det er helt op til dig, om du vil leje en praktisk lille Fiat 500, en handy Ford Mondeo eller en mere hidsig Jaguar. Lej den bil, der passer bedst til dine behov, så sørger vi for, at det bliver til en meget fordelagtig pris (momsen kan ikke trækkes fra/refunderes, da billeje er kategoriseret som en serviceydelse og ikke et fysisk produkt).

Første gang du lejer bil som medlem af ClubDK, får du 200 kr. i rabat. Så hvad venter du på? Meld dig ind i ClubDK nu og modtag en velkomstmail med din ClubDK rabatkode. Herefter kan du booke en lejebil til en yderst favorabel pris.

Velkommen i ClubDK.

Bliv medlem

 

 

Kan vi hjælpe dig?

Leje bil udlandsdansker Hertz

Kan vi hjælpe dig?

Sidder du med et spørgsmål, eller er der noget, du ikke kan finde svar på? Så vil vi rigtig gerne hjælpe. Udfyld felterne, og så kontakter vi dig hurtigst muligt.